Boston & NY (2017)

I efteråret 2017 bestemte vi os (temmelig impulsivt) til at besøge min argentinske fætter Ricardo og hans amerikanske kone, der nu bor i Salem, MA (det er dem vi tidligere har rejst sammen med i Honduras, i Indonesien og på New Zealand). Da Rie aldrig havde været i New York, lå det lige for at tilbringe et par dage der på vejen hjem (dvs ud og 'hjem' fra Palermo, hvor Troldand havde vinterkvarter).
Det blev en meget fin om end intensiv tur med Halloween i Salem (der har en særlig forbindelse til hekse, hekseri, og hekseprocesser) med dejlige ture i New England og til Boston, jvor vi bl.a oplevede ameriknsk College Football (se video); men først og fremmest var det fint igen at være sammen med Ricardo og Virginia, deres datter (Norana), svigersøn (Jay) og barnebarn (Lila).
Så nogle hårde dage i New York hvor vi på bare 5 dage fik gået små 50km, besøgt 4 museer og set en operaforestilling (Madame Butterfly, fantastisk scenografi) på The Metropolitan.
Læs mere i Ries dagbog fra turen (illustreret pdf udgave)  

Et udvalg af billeder fra besøget hos Ricardo og Virginia i Salem, hvor vi var under Halloween fejringen.... og det er stort; men vi besøgte også Boston og fik set Amerikansk Football
se video fra football matchen mellem Harvard og Darthmouth

Vælg et billede og brug piletaster (eller 'swipe'), for at se billederne i stor størrelse

Salem og 'omegn'

Salem og Boston

 

Et udvalg af billeder fra vores 5 dage i New York som bare er overvældende og hvor vi bl.a.den 11/11 oplevede rememberence day (som englænderne kalder armestice day), hvor der er et stort optog på 5th avenue.
se video fra Veterans Day 11-11-2017
 
Vælg et billede og brug piletaster (eller 'swipe'), for at se billederne i stor størrelse

New York

New York, New York

 

Endvidere billeder fra vores kulturelle aktiviteter under USA besøget: Peabody Essex Museum i Salem, Guggenheim, MoMA og Whitney Museum of Modern art i NY (meget spændende og hvor jeg har udvalgt nogle billeder som jeg særligt synes afspejler diversiteten i USA. Endelig og som afslutning på vores besøg en fantastisk opera-aften på The Met. 

Vælg et billede og brug piletaster (eller 'swipe'), for at se billederne i stor størrelse

Museeer mm. i NY