en

s/y TROLDAND - om tursejlads, sejlsport & rejser

top
Page
Menu
News
Du er her:   Hjem > Andre rejser > Peru, Bolivia & Argentina (2022)

Peru, Bolivia & Argentina (2022)

Denne side er under opbygning

Endnu en rejse til Sydamerika. Først to uger til Peru og Bolivia (på en tur arrangeret af 'Aarsleff rejser' som vi tidligere har rejst med (i Namibia 2017 og Ethiopien i 2019).  Derefter to uger på egen hånd i Argentina, hvor vi besøgte familie (vores 6. besøg i dette fantastiske land).

Bolivia

Efter en lang flyvetur fra København via Amsterdam til Lima. Dagen efter besøg på guldmuseum og samme eftermiddag umiddelbart videre til La Paz hvor del internationale lufthavn (El Alto) med sine 4066 moh. er verdens højest beliggende. Derefter et par dage i den fantastiske by, omgivet af Altiplanos (hjemstedet for flere forskellige præ-colombianske kulturer) høje bjerge på alle sider. Byen har mange bygninger fra den spanske kolonitid, og er også kendt for sine enestående markeder, først og fremmest heksemarkedet Mercado de las Brujas. Imponerende er også  verdens længste så vel som højeste gondolbane, et kollektivt transportsysten der svæver over den kuperede bys tage.
Fra La Paz via Månedalen og Tiahuanaco til Tichicaca søen og videre, først med båd og derefter langs søen, til Puno i Peru.

This Gallery
not exists

Peru

I Puno besøg hos Uru indianerne der (i en slags levende museum) lever på sivøer i søen. Herfra til Cusco og Machu Piccho (et af verdenens vidundere). Videre med fly til Madre de Dios floden i Amazonas regnskov, og herfra tilbage til Lima.
Endelig en tur 400 km sydpå, fra Lima til Nasca og tilbage via Paracas med besøg på en af de spændende Guanoøer ud for kysten. Herfra tilbage til lufthavnen i Lima (Callao).

This Gallery
not exists

Argentina 

Fra Lima et natfly (en meget kort nat pga 2 timers tidsforskel til Buenos Aieres) kom vi så for 6. gang (de seneste 30 år) til Argentina. Først hos halvfætter Billy (Guilliamo) og Luhan. Videre til Mar del plata hos halvfætter Christian og Adriana, hvor vi bl.a. deltog i barnedåben af deres seneste barnebarn 'Clarita'. Endelig til Negochea,hvor vi havde nogle dejlige dage med halvkusine Angela (og Alicia).

This Gallery
not exists

 

senest opdateret 15-12-2022

Undermenu

⇑ ..
« forrige top næste »
top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News
Hvor er vi?
Se Troldands 'position her og nu' hvis vi er inden for AIS rækkevidde

Seneste Opdateringer:
Ny side om skibsskruen/propellen
BIlledgalleri fra 2020 sejladsen 
Billedgalleri fra 2021 sejladsen 
Billede fra vores tur til Jordan (2021)
Billeder fra vandreture på Madeira (2022)

Ny oversigts-sider:
 

Besøgende på www.troldand.dk siden dec. 2007

Er du interesseret problemer om nationale mindretal, nationalisme og statsdannelser?
Så køb bogen om Europas politiske geografi:

 

og læs om Europa af stater, territorier og nationer i denne bog (som Sten har skrevet sammen med en tidligere kollega, klik på billedet for at se mere)
  
© Creative Commons