Seychellerne (2016)

Efter vores lange rejser til Cambodia og Indonesien i 2013 og turen jorden rundt i 2015 var vi enige om at denne gang skulle vores vinterferie være kort og vi ville 'bæres rundt' og altså ikke stå for detail-arrangementet selv. Valget faldt på Seychellerne hvor Rosemaries farmor var født og opvokset..... altså en 'tilbage til rødderne' tur.

Seychellerne ligger syd for ækvator ca 1000 km nordøst for Madagaskar. Det blev først permanent bebeboet - så sent som sidst i 1750'erne - af franske kolonisatorer, der anlagde plantager bl.a. med krydderier. Efter napoleonskrigene måtte øerne afstås til England, der bl.a. efter 1835 befolkede øerne med befriede slaver fra skibe opbragt af Royal Navy. Befolkningen er således ekstremt blandet og det samme kan sige som sproget der overvejende er fransk kreolsk: 'seselwa'

Siden 1976 har øerne været en selvstændig nation hvis absolut vigtigste indtægtskilde er luksusturisme (for velhavere) til et tropeparadis med kridhvide sandstrande med vejende kokospalmer.
Læs Ries dagbog fra turen.

Vælg et billede og brug piletaster (eller 'swipe'), for at se billederne i stor størrelse

Seychellerne (Mahé & Moyenne)

« Previous Image 1 / 33 Next »

Gadekøkken ved Beau Vallon

Seychellerne (La Digue & Prselin)

« Previous Image 1 / 24 Next »

Koralrev