Benodet

Det sydlige Bretagne (juli 2010)
Så er vi Benodet i det sydlige Bretagne. Alt har ændret sig. De store dønningers tid er (i det mindste for en tid) forbi. Kysten er lav og med store bugter med sandstarnde og vejret er blevet varmere. For at komme hertil skal man igennem to passager der er 'berygtede' for deres strømforhold: 'Chenal du Four' og 'Raz du Sein'. Disse kan passende gøres i to 'hop' ved at stoppe i Camaret, der i øvrigt er et meget dejligt sted. Det gjorde vi så, efter i øvrigt at kunne konstatere at 'timing' er altafgørende, idet vi kom gennem de 'farlige' steder helt uden at forstå hvad problemet var (men det skal tages alvorligt)

I Camaret indhentede Bent og Karin os så endelig. Vi mødte dem på vej ud  fra L'Aberwrac'h og vi fik lige snakket sammen på VHF'en, men nu fik vi rigtig tid til at udveksle historier over betydelige mængder af skaldyr og hvidvin.

Fra Camaret videre til Audierne (også et fint setd) og Benodet (hvor kraftig strøm på tværs af flydebroerne gav anledning til megen underholdning), og nu på andendagen i Odet floden ligger vi så for anker under mere rolige omstændigheder.

Læs mere i Ries dagbog

Vælg et billede og brug piletaster (eller 'swipe'), for at se billederne i stor størrelse

L'Aberwrach, Camaret, Audierne og Odet

« Previous Image 1 / 22 Next »

Indsejlingen til L Aberwrach (med Ile du Vierge i baggrunden)

 

Til oversigten over billeder fra 2010