Sant Carles

Sant Carles de la Rapita (maj 2013)
Så er vi endelig kommet videre om end ikke så farligt langt og alligevel er vi  gået lidt  'i stå'. Vi gik til Sant Carles via Sitges (til €47/døgn) og Cambrils, dels fordi der der ligger en moderne marina med alle faciliteter og et godt rygte for rimelige priser, dels fordi det så ud som om det ville være et godt sted at bruge som udgangspunkt for at udforske Ebros delta, hvor bl.a risen, til den berømte valencianske ret paellaen, dyrkes. Vi er imidlertid blevet helt betagede af stedet, dets omgivelser  (vi har faktisk seriøst undersøgt mulighederne for at leje en plads på årsbasis) og de mennesker der er i marinaen. Det er overvejende englændere og dem vi har kontakt med, især Lizzie og Roger (der bl.a. hjalp mig med at skille påhængsmotorens karburator og rense samme), er utroligt søde og hjælpsomme. Vi har studeret deltaet både på cykel, i bil og de omgivende kilometerlange tanger og odder fra en ankerliggende Troldands gummibåd. Langsomt er vi ved at finde et roligt modus efter en hektisk vinter i Barcelona. .... og vi har ingen faste planer før Niels og Tina kommer til Palma (bare 120 nm herfra) den 11. juni, så der er oceaner af  tid.
Læs mere i Ries dagbog

Vælg et billede og brug piletaster for at se billederne i stor størrelse

Sant Carles de la Rapita

« Previous Image 1 / 26 Next »

Ebrodeltaet der rummer udløber fra Spaniens største flod

 

Til oversigten over billeder fra 2013