en

s/y TROLDAND - om tursejlads, sejlsport & rejser

top
Page
Menu
News
Du er her:   Hjem > Den store tur > Tekst & billeder 2013

Tekst & billeder 2013

Se tekst og billeder fra andre år på 'Den store tur':
tekst & billeder 2010 tekst & billeder 2011tekst & billeder 2012tekst og billeder 2014tekst og billeder 2015tekst og billeder 2016tekst & billeder 2017, tekst og billeder 2018tekst og billeder 2019

Efter vinteropholdet i Barcelona (hvorfra vi i februar var en tur på Cuba om end ikke på egen køl),  skulle sommeren tilbringes på Balearerne. Afgang 2.maj og oprindeligt var planen først at gå til Ibiza og Formentera. Imidlertid var vejret i forårssæsonen så dårligt at vi aldrig kom længere end til Vinarós før vi var nød til at vende snuden direkte mod Mallorca, hvor vi var i juni og juli. Opmærksomme læsere af Rie's dagbog (og denne side, der har ændret sig undervejs), vil have bemærket at vores planer for sæsonen har flyttet sig i løbet af foråret. Dette skyldes først og fremmest at vi planlage en længere tur til Indonesien (hvor min fætter, der besøgte os i Sevilla nu bor og arbejder) og derefter til Cambodia, hvor vi har lovet min bror at 'arbejde' på en af 'hans' skoler dér. Vi er derfor fuldt optaget fra midt i oktober, hvilket blandt andet indebærer at vi først i august vil vendte tilbage til fastlandet for at lægge op lige syd for Ebros delta i Sant Carles de la Rápita. På vej sydover i foråret 'faldt' vi over stedet og tror det vil være godt at efterlade Troldand (på land) der. Jo tempoet er blevet sat ned vi er ikke så sultne på sejlads som vi har været de første år, men det er vel egentlig ikke så underligt og det primære er vel at vi nyder den priviligerede tilværelse vi har.

En let redigeret og illustreret version af Ries dagbøger i pdf format kan downloades her: Illustreret dagbog 2013 (10 MB) 


Barcelona & Balearerne

1) Barcelona (videoklip: Sardana2) Sant Carles de la Rápita 3) Isla Columbretas, sydvest Mallorca & Isla Cabrera 4) Cala Rejada, Porto Pollenca og Sóller 5) Menorca

Undermenu

⇑ ..
« forrige top næste »
top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News
Hvor er vi?
Se Troldands 'position her og nu' hvis vi er inden for AIS rækkevidde

Seneste Opdateringer:
Billedgalleri fra 2020 sejladsen 
Billedgalleri fra 2021 sejladsen 
Billede fra vores tur til Jordan (2021)
Billeder fra vandreture på Madeira (2022)
Billeder fra tur til Peru, Bolivia & Argentina (2022)
Billeder fra vores tur til Mongoliet (2023)
Billeder far vores tur til Alta/Nordkap (2023)
Billeder fra vores tur til Australien (2023-24)
Billeder fra vores tur til Sri Lanka (2024)
 
Ny oversigts-sider:
 

Besøgende på www.troldand.dk siden dec. 2007

Er du interesseret problemer om nationale mindretal, nationalisme og statsdannelser?
Så køb bogen om Europas politiske geografi:

 

og læs om Europa af stater, territorier og nationer i denne bog (som Sten har skrevet sammen med en tidligere kollega, klik på billedet for at se mere)
  
© Creative Commons