en

s/y TROLDAND - om tursejlads og sejlsport

top
Page
Menu
News
Du er her:   Hjem > Om tursejlads og udstyr

Om tursejlads og udstyr

På denne og de følgende sider vil jeg forsøge at samle vores ideer om den 'ideelle' turbåd og dens udstyr (om fx radarreflektorer om ankre og ankergrej oma som kan ses i menuen). Endvidere har vi samlet vores erfaringer fra sejlads 'i de varme lande'  (fx om at finde en passende vinterhavn, om forsikringer, om hvilke dokumenter det er praktisk at have, om at have gæster om bord og om hvad det koster).

Det er med nogen betænkelighed jeg begiver mig ud på denne 'rejse' da der er lige så mange meninger om dette emne som der er tursejlere. På den anden side har forberedelserne til vores '3. liv' og den store tur betydet, at vi har skulle overveje en lang række valg og dertil kommer at vi har vi efterhånden en del erfaringer, som kombineret med min hang til at søge efter dokumentation og oplysninger også på engelsksprogede kilder (det er en erhvervsskade) måske gør, at andre kunne have glæde af det. Men det er altså mine personlige opfattelser, som stadig kan ændres (måske ;-). Du kan læse videre ved at følge nedenstående links (eller du kan fortsætte direkte til oplevelserne og erfaringerne fra vores store tur i årene 2010-19).

senest opdateret oktober 2019

Undermenu

« forrige top næste »
top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News
Hvor er vi?
Se Troldands 'position her og nu' hvis vi er inden for AIS rækkevidde

Seneste Opdateringer:
For nørderne: Lidt statistik om økonomi (pdf)
For nørderne: 
Statistik om distancer mm (pdf)
Rie's dagbog 2018 (pdf)
Ries Dagbog fra Etiopien 2019 (pdf)
Ries dagbog 2019 (pdf)

Ny oversigts-sider:
 
 

Besøgende på www.troldand.dk siden dec. 2007

Er du interesseret problemer om nationale mindretal, nationalisme og statsdannelser?
Så køb bogen om Europas politiske geografi:

 

og læs om Europa af stater, territorier og nationer i denne bog (som Sten har skrevet sammen med en tidligere kollega, klik på billedet for at se mere)
  
© Creative Commons